Prostorije KDVDR- Botinec

Prije tri godine, od Mjesne samouprave smo dobili na korištenje veliku i lijepu prostoriju, u sklopu novoizgrađene zgrade Tržnica Zagreb, koju smo sa ljubavlju i velikim trudom, donacijama, sakupljanem odbačenog namještaja, popravcima, prilagodili našim potrebama i broju članova, te našim aktivnostima.
Prostorija se nalazi na prvom katu, u novoj zgradi na Trgu botinečkih branitelja.
Idealna lokacija i veličina prostorije.
U isto vrijeme smo od Tržnica Zagreb na istoj lokaciji, dobili na korištenje prostoriju koju smo opremili doniranim kompjuterima, umrežili ih, te sada imamo Informatičku radionicu koju večinom koriste djeca svih uzrasta iz  naselja Botinec…radionica nije rezervirana za branitelje i njihovu djecu, već je dana na raspolaganje i upotrebu svim zainteresiranim građanima, najviše i najpoželjnije, naravno djeci.
Nažalost, sve što je lijepo kratko traje, pa i naše uživanje u prostorijama.

Naime, zbog potreba Mjesne samouprave i budućih MZ-ica u istim prostorijama, vjerojatno od mjeseca travnja, ove godine, nećemo više biti u mogućnosti koristiti iste.
Kako ne vidimo mogućnosti u nalaženju adekvatnog prostora, bojimo se, da ćemo postati “beskućnici”.

Prostorije koje postoje na istoj lokaciji ili su premale ili nemaju grijanje, dakle potpuno neadekvatne za naše potrebe.
Ova notica se piše kao obavijest, što nas eventualno očekuje u mjesecu travnju i vjerujem da će potaknuti mnoge na razmišljenje kako riješiti naš problem oko nalaženja adekvatnog prostora, kako po veličini, pristupačnosti, tako naravno i opremljene strujom, vodom, sanitarnim čvorom i grijanjem.

Informatička radionica će vjerujemo ostati u istoj prostoriji…..a mi se i ovim putem zahvaljujemo Tržnicama Zagreb, što su nam je ustupili na korištenje, bez ikakve naknade, na neoganičeno vrijeme.
Oglasi
Ovaj unos je objavljen u News and politics. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Jedan odgovor na Prostorije KDVDR- Botinec

  1. marko napisao:

    Volio sam uvijek "klince" uz njih sam se osjecao puno mladjim a oni su mene voljeli jer sam im uvijek dao (sve dozvoljeno) po volji.Citajuci ovo sa prostorijama, razmisljam i pitam se "gdje je bolje toj djeci, u klubu pod nadzorom starijihili u nekom kaficu ili nekom parku" ?Zalosno je da se zbog stranaka i nekih drugacijih razmisljanjaprepucavamo preko nase buducnosti. Ti danasnji "Klinci" su nasa buducnostnemojte ih tjerati na ulicu.Pozdrav

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s