ONI NAS NE VOLE :))

...!! Dakle, na poveznici NE VOLE NAS I KAJ SAD?? 🙂 ponovo ne damo mira jednom od portala ili bolje reći uredništvu portala, jer odbijamo povjerovati da svi koji surađuju sa tim portalom, mogu i jesu  toliko negativno "nabrušeni" na  Klub dragovoljavca i veterana Domovinskog rata Botinec.
Nije ovo prvi puta da se dvoje  urednika obrušava negativnostima na nas, …. pišući neistine danas o događajima koji su se odvijali  jučer, pri proslavi Dana neovisnosti.
Priznajemo činjenicu, a ta je da je došlo do propusta pri protokolu, od strane voditelja programa, a ne organizatora proslave, ( to je ovaj puta MO Botinec i KDVDR Botinec).
Naime, predstavnici Kluba branitelja Udruge građana
Remka,  nisu bili na vrijeme pozvani da polože vijenac, već ih se preskočilo….. nakon uočavanja propusta, sam voditelj se javno ispričao na svojoj grešci, istaknuvši da nije bila namjerna, te da mu je jako neugodno i da žali što se je propust dogodio.

To je izrekao preko mikrofona i javno, pred cijelim skupom.
Kako to, pitamo se mi, da Mladen Plazibat, autor članka, koji je btw, jedan od urednika na  portalu, (koji nas ne voli) nije čuo i vidio ISPRIKU, nije nam to nikako jasno, jer je sam bio vrlo blizu, slikajući polaganje vijenaca.
Zaključak se sam nameće, te ga  nije potrebno posebno obrazlagati.
Također, jučer poslije podne, predsjednik KDVDR Botinec, je osobno nazvao telefonom predsjednika
Klub branitelja Udruge građana
Remka
, gospodina Vaca Krešimira, te mu se još jednom   ispričao.
Predsjednik je ispriku prihvatio, naglasivši da im je  bilo zaista neugodno, zbog propusta, ali da se greške svakome mogu dogoditi.
Time je za nas problem bio rješen, nikako nismo vjerovali da od toga treba raditi  "skandal", ali za uredništvo NE VOLIMO VAS, portala očito nije.!!!
Pitamo se, (forme radi)  zašto svaki događaj biva popraćen sa strane tog portala u znaku negativnosti i ružne naslade od strane čitača tog portala, te zašto uredništvo uporno dozvoljava da se razno-razni nickovi iživljavaju, kasnije komentirajući takve članke, a u vezi bilo kojeg događanja u Botincu koja su vezana za naš Klub…..posebno za predsjednika Kluba…a i ŠIRE!! :))
I na kraju…..gospodin Pavle Vranjicani je cijeli događaj snimio, te se za NEVJERNE TOME, može dokazati video snimkom, naša tvrdnja, isprika voditelja i njegova nelagodnost, kad je shvatio koju je grešku počinio.
Mi samo možemo još jednom ponoviti, da se nadamo da ćemo usprkos  Mladenu  Plazibatu, koji "ČUDNO PERCIPIRA" POJEDINA DOGAĐANJA, STVARI I OSOBE..NASTAVITI NAŠU SURADNJU, JER NEMA RAZLOGA DA SURADNJU PREKINEMO, KAD JOŠ ZAPRAVO NIJE NITI POČELA,
A I ZAŠTO BISMO, JER NA KRAJU MI SMO TI KOJU SU POTAKNULI TU SURADNJU, PA KOJI BI NAS RAZLOG TREBAO NAVESTI DA BUDEMO BLAGO REČENO "ZLOČESTI".!!???
Ovaj unos je objavljen u News and politics. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s