Obilježen Dan neovisnosti!

Kao i svake godine KDVDR Botinec, svečano je obilježio Dan neovisnosti Republike Hrvatske.

Uz prigodan, kratki govor predsjednika Kluba Rihtar Vladimira, vjenac su položili i svijeće zapalili, podno Spomen obilježja poginulim braniteljima Botinca, članovi KDVDR Botinec, obitelji poginulih i umrlih branitelja Botinca, građani pojedinci, ali ovaj puta!  bez predstavnika MO Botinec, koji se nisu odazvali zajedničkom obilježavanju.

Vjerujemo da su Izbori ipak preblizu!!!!

U izbornom programu Kukuriku koalicije “Plan 21”, (SDP je u našem naselju na Izborima odnio većinu glasova) stoji : “Braniteljima jamčimo fer, pošten i transparentan odnos. Milanović je naglasio da su podjele među braniteljima, koje su sve ove godine namjerno provocirane, za koaliciju stvar prošlosti. …….itd”

Koristimo situaciju, te postavljamo pitanje: Je li današnji primjer  obilježavanja državnog praznika, prilika da se pokaže citirajući dio Plana 21, uvažavajući činjenicu da nitko, nikome ne može “narediti”, odrediti kada će i kako obilježiti državni praznik, ali obzirom da u naselju postoji Klub branitelja koji odlično radi, (nekada “davno”, to smo činili zajedno) ne nameće li se kao jednostavan zaključak, da bismo državne praznike trebali obilježavati zajedno?????

Zar je dobar i kvalitetan odnos prema Klubu tj. njegovim članovima, da nakon našeg postavljanja plakata sa Pozivom (tako smo uvijek do sada činili za svaki blagdan i praznik) na obilježavanje , zalijepi i to nakon nekoliko dana, a ispod našeg poziva, poziv na obilježavanje MO Botinec??

Nije li to sramotno??…a krivi datum koji su žurno ispravili dan ranije, govori sam za sebe.

O radu samog MO Botinec, ne želimo trošiti “tintu”, ali moramo naglasiti barem par činjenica koji se tiču Kluba branitelja i za koja imamo saznanja iz prve ruke: …MO Botinec je vrlo radno, “ozbiljno, odlučno i oštro” proveo iseljenje (čitaj izbacivanje) odmah pri preuzimanju mandata, nakon izbora, KDVDR Botinec, iz prostorija MO Botinec, a  koje su MO-u Botinec bile “potrebne” za rad,  Nakon toga je Klub završio kao “podstanar” pri Tržnicama Zagreb. Prostorije iz kojih smo iseljeni, danas zjape prazne, ne služe ničemu i nikome…  zamrla je i igraonica za botinečke klince…itd.

Ovom prilkom se zahvaljujemo Tržnicama Zagreb, jer nam ustupaju prostoriju bez naknade.

Pametnom dosta, a na zgražanje današnjih stanovnika naselja, koji su se okupili, da bi zajedno sa braniteljima KDVDR Botinec, odali  počast svima koji su zaslužni za današnju samostalnu Hrvatsku.

Čestitamo Vam još jednom Dan neovisnosti republike Hrvatske, sa porukom:

Hvala svima koji su se danas okupili i obilježili ovaj veliki datum, a ljudska netrpeljivost, možda i politička??:-) nema granice, to je staro naravoučenje. Nažalost!

Klik na fotke za uvećanje!

Današnje fotografije sa obilježavanja nalaze se u Galeriji fotografija pod naslovom “Dan neovisnosti 2011”.

Galerija | Ovaj unos je objavljen u Blagdani. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s