POZIV na sistematski pregled!

 photo christmas_flowers.gif

U organizaciji Grada Zagreba – Gradskog ureda za branitelje obavljat će se sistematski pregledi za hrvatske branitelje i članove obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, s prebivalištem u gradu Zagrebu.

Zahtjevi za sistematske preglede zaprimaju se u Gradskom uredu za branitelje na lokaciji Vodnikova 14, od četvrtka 10. prosinca 2015. do popunjenosti kapaciteta (176 osoba), svaki radni dan od 08,00 do 15,00 sati.
Zahtjevu je potrebno priložiti:
• presliku osobne iskaznice
• presliku dokaza o statusu hrvatskog branitelja
• drugostupanjsko rješenje o pravu na obiteljsku invalidninu člana obitelji smrtno stradaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata/potvrda o statusu člana obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga i nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata
Za sve informacije zainteresirani hrvatski branitelji i članovi obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata mogu se obratiti u Gradski ured za branitelje, Vodnikova 14 osobno ili na sljedeće brojeve telefona: 01/6100-343 ili 01/6100-330

Sistematski pregled je ciljano namijenjen ranom otkrivanju plućnih i srčanih bolesti te prevenciji najčešćih malignih bolesti.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Događanja, Obavijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s