Vaše primjedbe, kritike, pohvale i prijedlozi

Primiti ćemo na znanje svaki kritiku ili primjedbu, te je pokušati ispraviti. Također su dobro došli Vaši prijedlozi kojima bismo mogli poboljšati rad Kluba, ali i ove stranice.

Hvala!

Oglasi

14 odgovora na Vaše primjedbe, kritike, pohvale i prijedlozi

 1. Željko Pomper napisao:

  ČESTITAM UDRUZI NA RADU,KOLIKO UDRUGA POZNAJEM NISAM NAIŠAO NITI NA JEDNU KOJA SE TOLIKO ZALAŽE,SVAKA ČAST SVIMA,A POGOTOVO ONIMA KOJI JE VODE,UJEDNO BIH NAGLASIO DA JE OVA STRANICA KVALITETNIJA I OD BRANITELJSKOG PORTALA.MALO UNAPRIJED,ALI KADA SAM VEĆ NA OVOJ STRANICI,ŽELIM VAM ČESTIT BOŽIĆ I SRETNU NOVU GODINU,NARAVNO I VAŠIM OBITELJIMA I OBITELJIMA POKOJNIH BRANITELJA.POZDRAV………

  • KDVDR Botinec napisao:

   Fala Žaljko, kako na komplimentima tako i na čestitki za Blagdane. Trudimo se da smo aktualni koliko nam to vrijeme i mogućnosti dozvoljavaju. Uvijke se može i bolje, ali…..

   Ja osobno sa svojom obitelji i tebi želim čestit Božić i uspješnu Novu godinu.
   BOK!

 2. Tomislav napisao:

  Sve pohvale ovoj stranici i ljudima koji rade na njoj.
  A još veća pohvala želji, radu i ustrajanju da se naš Domovinski rat i njegove žrtve nikada ne zaborave! Samo tako naprijed!

 3. moreno tiezzi napisao:

  Sono molto contento che ci siano persone che mantengono in vita questo Club e che soprattutto non dimenticano i loro compagni caduti durante la guerra e che, con la loro morte, hanno contribuito a rendere la Croazia uno stato indipendente.
  Sono un italiano che ha vissuto con voi questa tragedia, anche se in modo decisamente diverso, ma che ha contribuito, nel suo piccolo, ad allieviare le sofferense del popolo Croato.
  Spero che questo Club continui ad esistere all’infinito, anzi che venga integrato sempre da forze nuove e soprattutto che riesca a far capire ai giovani l’importanza del sacrificio
  fatto per rendere la Croazia uno stato libero.
  Buona fortuna ed auguri per un buon proseguimento dell’attività.
  Moreno Tiezzi

  • KDVDR Botinec napisao:

   Pozdrav Moreno, hvala ti za lijepe riječi i želje. Malo nas je kojima je još uvijek stalo do vrijednosti koje i danas imaju svoju vrijednost. Mladi ljudi se bave drugim stvarima, ali naslov bloga kaže “nikada zaboraviti”, pa se mi trudimo takvo stanje i održati….ne dati da se zaboravi!!
   Pozdrav, bok!

 4. Zdenko Samac napisao:

  Prvo lijep pozdrav tebi isvima botinećkim braniteljima od srca želim. JA sam bivši botinćanin .ali mi je Botinec stalno usrcu. Na vašem sastanku sve ih lijepo pozdravi u moje ime. A devastatore spomenika pokušajte naći i primjereno kaznite. NIKICI sa slike pozdrav i nije mi još platio većeru on zna zašto. BOK

 5. JEDINO HRVATSKA napisao:

  NOVA KNJIGA: ‘EU? –NE HVALA’

  Ovih dana objavljena knjiga Marjana Bošnjaka ‘EU?-Ne hvala! važan je događaj u hrvatskoj publicistici.
  U moru literature koja nekritički slavi EU i hrvatski pristup u tu megadržavu u nastajanju, Bošnjakova knjiga predstavlja osamljeni otočić realizma. Sa svjetionikom čija svjetla upozoravaju na opasne sprudove na koje bi se mogla nasukati hrvatska lađa. Na žalost, na te opasnosti kao da nitko ne obraća pažnju. Bilo bi sjajno kada bi to ova knjiga barem malo promijenila!
  Pogađate već da je riječ o ‘euroskeptičnoj’ knjizi ili, točnije rečeno eurorealističnoj. U tridesetak poglavlja, na tristotinjak stranica Bošnjak analizira hrvatsko pristupanje Europskoj uniji s najrazličitijih aspekata, nudi mnoštvo podataka, slika, grafikona, tablica, citata i drugih podataka na koje je u domaćem tisku proteklih godina bilo uistinu teško, ako ne i nemoguće naići.
  S te strane ova je knjiga vrlo dragocjena svima koje zanimaju činjenice u odnosima između Hrvatske i EU-a, bez obzira slagali se ili ne s autorovom temeljnom tezom da je za Hrvatsku politika ulaska u EU bez alternativa, zapravo, pogubna.
  Posebna vrijednost Bošnjakove knjige jezgrovit je, izravan i tečan stil, bez muljanja i okolišanja. Osjeti se da se autor kao publicist formirao u anglosaksonskoj sredini (Bošnjak je povratnik iz Australije) gdje ovaj tip literature nije opterećen komunističkim nasljeđem niti tipičnim istočnoeuropskim manjkom samopouzdanja u vlastito mišljenje.
  U svakom slučaju, dobili smo dugo očekivanu knjigu koja osvjetljuje i drugu stranu ‘ulaska u EU’
  Kada bi u Hrvatskoj uistinu bila moguća javna rasprava o najvažnijim pitanjima, ova bi knjiga bila nezaobilazna referenca u toj raspravi.
  No, bojim se da će vladajuća garnitura poduzeti sve da takve rasprave ne bude. Na nama je da ju nametnemo!

  Damir Pešorda
  http://www.jedinohrvatska.hr

 6. Ponosna Botinčanka :)) napisao:

  Lijep pozdrav svima jako mi je drago da održavate spomen na poginule naše branitelje među kojima ovdije ima i meni jako dragih osoba osim jedne ali nema veze svi su oni nama u srcima samo tako nastavite i dalje.

 7. Michaela napisao:

  Stranica je lijepa, stvarno zgodno obradjena. Drago mi je da mogu vidjeti što ima još za postrojbe i kako i gdje su bile. Ja sam iz Češke, Čehinja, bez hrvatskog podrijetla. Ali puno volim Hrvatsku i njegove vojnike. Svaka čast!

 8. KDVDR Botinec napisao:

  Pozdrav Michaela! Zahvaljujemo se na komplimentima za stranicu. Drago nam je čitati da je ne čitaju samo Hrvati. Dobro došla! :-))

 9. Sandra napisao:

  Pozdrav…slučajno sam naišla na ovu stranicu kada sam trazila starog prijatelja Damira Karamatica…Google me odveo na ovu stranicu, gdje sam naišla na njegovo ime..
  Nisam sigurna jeli to isti Damir? Imate li informaciju koje godine je umro? Koliko je godina imao?…stvarno se nadam da to nije moj Damir 😦

  Hvala unaprijed na pomoci

 10. Moje ime napisao:

  Zakaj ste se ugasili, Da nije i tu prste umešal onaj lignja Bartoš 😉 Glumi branitelja a u biti je lignja kaj glumi političara… Ništ koristi…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s